10.Říjen 10

Mimořádně náročný víkend .

image


Tento víkend jsme měli naplánováno více akcí, proto Míša s Kingem a Zelenkovic rodina s Aki přijeli už v sobotu. Sobotní odpoledne jsme náš maraton odstartovali v kadeřnickém salonu, pak následovalo líčení a focení celé party i se psy ve fotoateliéru. Po náročných kreacích u fotografa jsme museli nabrat sílu a poobědvali v grandhotelu Gomel. Musím říct, že díky  úpravám vlasů a speciálním oblekům jsme vybočovali v té chvíli ze společnosti a při odchodu z hotelu skupinka Japonců zůstala paf hlavně nad paní Kingovou. Míša byla bombastická, ale protože je to takové malé překvapení k vánocům, musíte si na fotky ještě pár dní počkat. Po pozdním obědě jsme vyvenčili naše miláčky, navštívili Tyanka,Ivetu a jejich Al Brutta Ebony Queen a domu jsme dorazili okolo osmé. Přijela kamarádka Vlaďka se svými Extraeliťáky a povídalo se a povídalo skoro do jedné hodiny.
Ráno, i když nás čekala účast na budějovické výstavě, jsme si udělali pohodičku. V 7,00 hod jsem v náručí držela 6 vstupáků a katalogů a v půl osmé jsme všichni u snídaně študovali, co že nás čeká tentokrát za konkurenci. Na výstavu jsme přijeli až na desátou hodinu, někteří už z výstavy odjížděli a tak jsme našli super místa na parkování. Výstava pod vedením pana rozhodčího šla jak na drátkách, až nás fofr, s kterým posuzoval zaháněl do ouzkých, protože jsme byli někdy totálně něpřipraveni a vbíhali do kruhu opravdu na poslední chvíli. Já jsem nevěděla co dřív, jestli pomoct při předvedení Áček, nebo se věnovat čekatelům na štěňátka od Kim, či si připravit Hermínu do kruhu. Nakonec jsme všechno zvládli na jedničku. Ivanovi a Míše ještě jednou gratuluji k získaným titulům a před naší Hermínou, která ukončila tento rok nejen s úspěchem pracovním, ale i získala v Budějkách titul CACIB, smekám. Za jiných okolností bych napsala, že jí  za tu celoroční dřinu koupím něco nej..., ale v podstatě nevím co, protože se obě dobrmanky mají jak "prasátka v žitě". No zajdeme zítra do naší pekárny na nějaký kelímek s jogurtovým obsahem, z toho mají obě vždycky ohromnou radost........
Po výstavě se nekončilo. Protože se na výstavu přišla podívat i Darja a Asafa Powell Ebony Queen, využili jsme toho. V klidné části výstavního areálu trojice Achninn, Aki Lady a Asafa potrénovali běh a postoj na svod dorostu dobrmanů, který nás čeká příští týden. Stihli jsme ještě prohlídnout stánky a závěrečnou přehlídku nejlepších. Zítra se docela těším do práce, že si konečně odpočinu a na konci týdne budu zase plná elánu do dalších společných akcí. Čekatelům na štěňátka - Petře, Hubertovi,Majce,Zuzce a Žanetce se moc omlouvám, že jsem se vám moc nevěnovala. Příště to určitě napravím...slibuji..

pár fotek z výstavy  >>> zde