06.Duben 09



Obranářský den s Martinem Pejšou v Praze Klánovicích

image


fotky z akce zde


Datum konání sobota 4.4.2009.
Už od rána nám den sliboval nebe bez mráčků, rosnička předpovídala teplotu okolo dvaceti stupňů. I když jsem předpovědi věřila, přece jen jsem si do zásoby vzala jednu teplou mikinu..co kdyby náhodou..Nakonec mikina zůstala ležet v autě a přibilo ještě pár svršků, které jsem postupně svlékala, jak šla teplota nahoru.
Sraz všech zúčastněných byl v 9,00 hod. Do půl desáté dorazili všichni z dopolední skupiny.Začalo se hned pracovat,psi šli jeden za druhým, aby Martin nevychladnul, ale v tom hicu to snad ani nebylo možné.:-)Sešli se zde nejen dobrmani, kousali zde ovčáci,maliny (tak my říkáme BOM) a rotwíci, takže se bylo na co koukat.
Odpolední skupina přijela na druhou hodinu, to mi už měli odkousáno. Sledovali jsme z pod pergoly odpolední skupinu a obědvali. Stůl nabízel k obědu opravdu hojnost různých lahůdek, že jsem se na chvíli nemohla zbavit dojmu, jestli jsme nepřijeli na nějakou hostinu. Našli byste zde štrůdl,borůvkový koláč,ovocné zákusky, meruňkovou buchtu,pizzu,chlebíčky,uzené,okurky,guláš,kari rýže s kuřecím,bramboračku, nechybělo ani kafe,pivo jak alko i nealko.Guláš chutnal skvěle :-)

thumb.


Po obranách jsme klábosili o všem možném, ale hlavně o problémech kynologických a po očku kontrolovali dobrmaní smečku od Dvou lvů. A že se jich tu sešlo : Jaspa Jixa,Issa,Cally,Haggi,Agnes s Anelly a malá Ája. Sedělo se pěkně, ale protože měla být z důvodu návštěvy amerického prezidenta uzavřena od 17,00 hod. Jižní spojka, vyrazili jsme k domovu raději dříve než jsme plánovali.

thumb


Den se opravdu vydařil,sešlo se zde 20 psů a všichni byli s figurantem Martinem moc spokojeni, my co na Martina koušeme pravidelně jsme si vyzkoušeli obrany na cizím place, Haggi potrénovala ZVV1 a prvky z IPO, Issa se naučila na povel pouštět rukáv. Při loučení jsme se domluvili, že tuto akci musíme ještě někdy zopakovat,protože to bylo opravdu fajn:-)

Hermína Zkanape s manželem Jirkou

thumbthumbthumbthumbthumb



Jixa od Dvou lvů

thumbthumbthumbthumb