19.Říjen 16


Berkeley Anibag    *5.2.2012  (Ismena Halit Paša x Zamu Les Deux Peupliers)


Mistrovství republiky dobrmanů 2016
6.místo - A94  B92  C76 a celkem 262 bodů

image
Fotogalerie ze závodu
autor fotek  Jitka Stohrová



Mistrovství republiky byl náš první velký závod. Vyšla nám parádně stopa a poslušnost , ukázaly jsme , že umíme. Bohužel obrana nám nevyšla a díky hrubé chybě v posledních vteřinách jsme přišly o bednu. Při nástupu na plac na obranu jsem fakt věřila, že bychom mohly stát na stupních vítězů , bohužel všechno bylo nakonec jinak.
Revíry Bíba oběhla čistě s těsným obíháním a prověřením maket, pěkné dlouhé vyštěkání s okamžitým přiřazením k noze. Celou obranou jsme prošly , občas s nějakou drobnou chybou.... Po kontroláku byla poslední pouštěčka, stačilo jen dojít k Bebině a udělat boční doprovod, prostě pár vteřin chybělo do konce. Byla jsem tři kroky před figurantem a Bebina najednou přestala dohlídávat figuranta a přiřadila se mi k noze. Přesně vím co se jí honilo hlavou.... bylo pro ní dohlídání moc dlouhé a myslela si, že když se přiřadí k noze, budeme rychleji pokračovat.  Prostě ne vždy se zadaří a je třeba se z chyb poučit. Bohužel touto hrubou chybou jsme přišly o 10...možná i více bodů.
Nejsem vůbec zklamaná, naopak jsem na Bíbu velmi pyšná...a že to ted moc nevyšlo? To se prostě občas stává.
Naším cílem je splnit kritéria na Mistrovství světa 2017 v Itálii a když to nevyjde, tak máme díky tomuto závodu zelenou v příštím roce na výběrové závody. Určitě nekončíme....naopak....přidáme, abychom příště ukázaly lepší výkon.

image

image

image