01.Leden 19


Do nového roku přejeme své rodině, svým blízkým a přátelům

a také všem dobrým lidem spoustu radostí, pohody, lásky a štěstí.


image

bilance roku 2018





Byl to mizerný rok, opravdu mizerný, smutný, plný loučení...ach jo člověk by udělal cokoliv, ale život to napsal jinak a tak v únoru díky chybám veterinářů umírá náš Kingoušek na celkovou otravu organismu, Luxa odešla v září, protože nádor v hubě začal znovu růst a dosahoval už takové velikosti, že její život byl jenom samé trápení. Její poslední video natočené cca 3 týdny před smrtí https://vimeo.com/309141149...není to pěkný pohled a tímto videem chci pouze ukázat, jaká dokáže být rakovina krutá a bezcitná a jaká byla Luxa srdcařka, protože jak viděla míček, zapoměla na všechnu tu bolest.  V době vánočních svátků srazilo našeho Apače auto, bohužel jeho zranění nebyla slučitelná se životem a na místě umřel..... prostě ten rok byl moc smutný.
S Berkeley jsme v květnu úspěšně splnily cíle na Mistrovství světa dobrmanů v Lozorno a skončily jsme na 14.místě. Pro nás skvělý výsledek. Koncem roku náš aktuální stav psů je JRT Kuki a dvě dobrmanky Berkeley a Hathori. Na silvestra jsem se loučila s rokem 2018 se slzami v očích. Tento rok bohužel odešlo i mnoho skvělých známých psů našich kamarádů např. Athos, Arago, Apollo, Vento, Ilk, Cortina, Gohan, Mea. Vzpomínky moc bolí, ale život jde dál a doufám, že následující rok bude veselejší. Berkeley si bude užívat aktivního života, ale už v pohodové formě. Hathori je nový parťák mého manžela a její temperament mu dává na cvičáku někdy opravdu hodně zabrat......
a mám jedno malé tajemství.....očekáváme v roce 2019 příchod nového štěňátka ......bude to hnědá fenka a její papírové jméno bude India.
Kuki, Berkeley, Hathori a India nám snad příjemně okoření následující rok a moc si přeji, aby následující měsíce byly veselejší.